Kan du tænke dig at blive festival-frivillig på Skagen Festival?

 

 

Hold øje med de jobopslag vi løbende lægger ud her på siden, når vi søger frivillige til specifikke funktioner. Jobopslag vil blive annonceret på forsiden i nyhedsopslag samt på vores Facebook-side.

Skagen Festival mangler frivillige - er det noget for dig?
De frivillige i Skagen Kultur- og Fritidscenter har brug for flere kolleger til bar-, opstilling-, backstage-  og kontrol-teamet. Har du lyst til at være en del af festivalen med alt hvad det indebærer af musik, fællesskab og en festlig uge med gode oplevelser, er du meget velkommen ombord !  Se mere HER.
 

Festivalen afholdes den første weekend i juli med åbning af camp den forudgående onsdag og startkoncert om torsdagen.

 

Musikprogrammet præsenterer international folkemusik og har gennem årene udviklet sig rivende, så der nu kan høres folkemusik i alle dens afskygninger fra visesang til folke-rock, blues, roots, cajun, bluegrass, irsk og skotsk folkemusik m.m.m.

Fire dages musik, glade gæster og en fantastisk stemning på festivalens 6 spillesteder og overalt i byen er en oplevelse, der ikke så nemt går i glemmebogen. Mange frivillige og gæster har under en festival stiftet stærke venskaber – ja sågar varige parforhold!

Skagen Festival gennemføres med hjælp af 600-700 frivillige, som bidrager før, under og efter festivalen. 

Hvad forventer festivalen af dig?

  • - at du møder op med godt humør og lyst til at yde den bedste service til vores gæster
  • - at du bidrager med minimum 20 timers arbejde for festivalen og indgår i en vagtplan sammen med dine frivillige "kollegaer"
  • - at du er bevidst om, at du som frivillig er med til at tegne billedet af en festival, der sætter gæsterne i fokus
  • - at du er medlem af Skagen festivalforening (årligt kontingent 100,- kr)

Skagen Festival hjælper med overnatning - vi har 2 camps, hvor frivillige kan overnatte og der er mulighed for at flytte ind allerede mandag. Alle frivillige har mulighed for at spise i Kabyssen til favorable priser. Kabyssen er festivalens eget spisested og er placeret centralt i Skagen Kultur- og Fritidscenter. 

Hvis du har lyst til at give dit arbejdsbidrag til festivalen - så udfyld formularen, som du finder link til længere oppe på siden.

Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: