Med journalist Jørgen Pyndt som forfatter og i samarbejde med forlaget Nordkraft udgav Skagen Festival Fond i jubilæumsåret 2010 en bog med tilhørende CD, der beretter om festivalens første 40 års historie.
Bogen fik en fin modtagelse i pressen og ikke mindst blandt festivalens publikum, som det fremgår af nedenstående udsagn:
”Vil bare lige sige, at bogen er fantastisk. Alt lige fra fortællingerne, billederne og historien om Skagen Visefestival og Skagen Festival, som Jørgen Pyndt fortæller. Jah, og CD´en er efterhånden en godt brugt sag”.
”Jeg må simpelthen komplimentere dig for den bog og for CD´en bagi. Begge dele er bare til at blive glad i låget af - og de emmer af varme og engagement.
Mange tak for en skøn læse/lytte-oplevelse.”  

Også Nordjyske Stiftstidendens anmelder Ove Nørhave er begejstret for bogen. Han giver den fem ud af seks stjerner i sin anmeldelse og skriver bl.a.:
”(Ellers) står Pyndt stærkest med sin nærmest poetisk smukke indledning ”En tur ned ad mindernes allé” – og så trækker det bestemt ikke ned, at der med bogen følger en CD med 20 af de mest markante festivalsange, blandt andre netop kendingsmelodien ”It´s good to see you”.

Bogen – med CD – kan fås gratis på Skagen Festivals Billetkontor.

 

 

Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: